Vihdoin talo alkaa näyttää kodilta. Paljon on vielä hommia odottamassa tekijäänsä, mutta pikkuhiljaa. Lapset on viihtyneet tosi hyvin täällä, ja pihalla keksivät koko ajan jotain tekemistä, mielikuvitus toimii erittäin hyvin, ja kun serkut asuvat naapurissa on kavereita lähellä joka päivä.

Vauvan ristiäisiä vietettiin viikonloppuna, ja nuorin on nyt sitten Aatu. Päivänsankari oli oikein hyväntuulinen ja tyytyväinen ristiäispäivän ajan. Paljon tuli ihania lahjoja ja kauniita kukkia. Nyt on juhlat juhlittu ja saa rauhassa keskittyä kodin projekteihin ja niitähän vanhassa talossa riittää. Putkihommat on ensimmäisenä vuorossa, että saadaan kunnan vesi liitettyä meidän taloon. Sitten pitää laittaa uusi lämminvesivaraaja, vessaan uusi hana ja käsisuihku..Jossain vaiheessa eteinen ja keittiö maalataan ja vessakin.

Mulla olis verhoja pino ommeltavana. Kun vaan saisi jostain ylimäärästä aikaa niin saisi aikaiseksi. Tänään ilta menee kaupassa viikon ruokaostoksia tehdessä. Mulla on nyt iso pakastin, joten hamstraan sinne nyt kunnolla ruokaa, ei tarttis vähän väliä käydä kaupassa ja mies voi tuoda pikkuostokset sitten töiden jälkeen.

 

Tässä meidän 2kk ristiäis sankari

930703.jpg

Syksyisiä juhlakukkia

930704.jpg

Koko rakas kolmikkoni

930711.jpg