Nyt on sitten lasten synttärit vietetty, ja muutama viikonloppu siihen kaikkiaan taas vierähti. Äiti on saanut taas leipoa kakkuja sydämensä kyllyydestä, mutta sehän onkin mulle ihan mieleistä puuhaa :)

Aleksi halusi Dinosaurus kakun ja Ainolle Nasu kakku.

835956.jpg

Lahjojakin tuli vaikka kuinka paljon, on tuo lastenhuone täyttynyt taas ihan kiitettävästi.. Onneksi saavat omat huoneet tulevassa uudessa kodissa! Aleksi sai dinosauruksia, palapelin, vaatteita, legoja ja legomerirosvo laivan, krokotiilin, robotin ja autoja..

Aino sai barbeja, baby born nuken, ti-ti nalle dvd:n, vaatteita ja piirustusjuttuja..

Vauvakin on saanut paljon uusia ihania vaatteita, pyyhkeen, kestovaipan ja pehmolelun. Ihanaa kun ihmiset on muistaneet vauvaa.

Vauva viihtyy kantoliinassa hyvin. Nukahtaa aina kun siihen pikku miehen laittaa. Osaan nykyään jo onneksi solmia nopeasti tuon sidonnan mitä käytän, ja saan vauvan siihen nopeasti jos on muuten tosi tyytymätön. Helppoa kun saa kädet vapaaksi ja vauva saa silti olla ihan lähellä tärkeätä äitiä. Nyt kun ei ole onneksi enää niin helteitä, niin ei ole niin kuuma olla lähekkäin.

Huomena mennään miehen kanssa pankkiin tekemään loppukaupat asunnosta, ja sitten tämä koti on ihan oikeasti myyty. Hieman haikea olo on, koska on tässä kuitenkin ollut hyvä asua ja naapurit on olleet vallan ihania. Myös mukavia puistokavereita ollaan täällä keretty saamaan, ja Aleksin tiedän ikävöivän ainakin aluksi muutamia tärkeitä kavereita. Toisaalta kivaa alottaa uudessa paikassa, ja tehdä siitä meidän koti, mutta toisaalta jännittää miten siellä sitten tykätään olla ym. Mutta aikansa kutakin.

Huomena mennään myös ostoksille pankkireissun jälkeen. Vauva kulkee mukana, mutta isommat jää mun äidille hoitoon siksi aikaa. Eivät ole olleetkaan pitkään aikaan hoidossa, ja on kyllä mukavaa päästä pienemmällä porukalla kiertelemään kauppoja Jumboon.

Tarkoitus olisi ostaa verhokankaita uusiin ikkunoihin, marimekosta meinasin hakea, tiedän jo minkä väristä kangasta haluan. Muutenkin uuteen kotiin meinaan katsella jotain jos löytyisi mieleistä. Ja lapsille syksyksi vaatetta.

Tilasin netistä kahta eriväristä hahtuvalankaa syksyä varten, koska mielessä on että neulon vauvalle pitkälahkeiset vaippahousut. Tilasin vaal.sinistä ja vihreää. Ihanaa päästä taas neulomaan, en ole vähään aikaan saanut aikaseksi mitään, mutta toisaalta ymmärtäähän sen kun tässä on ollut vähän hässäkkää ja nyt tulee muuttorumbaa ;)

Tässä meidän nuorimmaiset leikkipuistossa

836048.jpg