Eilen lähti ensimmäinen muuttokuorma. Tyhjennettiin ulkovarastot ja purettiin kissatarha. Sisältä lähti toinen sohva, nojatuoli, olkkarin pöytä ja keittiöstä pirttipöytä ja -penkit. Olkkariin jätettiin vielä ruokaryhmä ja toinen sohvista, niin voi vielä istuakkin muutaman päivän jossain :)

Kamaa on kyllä vaikka kuinka paljon. Muuttolaatikoita saatiin eilen iso kasa, niitä onkin nyt koko keittiö täynnä. Pitää alkaa purkamaan kirjahyllyä ja vitriinikaappia, ja noiden astioiden pakkailu on sitten tylsää puuhaa..kun pitää suojatakkin ne. Olispa tää nyt vaan äkkiä ohi, ja päästäisiin laittamaan uutta kotia kuntoon, sitä tässä nyt eniten odottaa että pääsee sinne päähän, ja saa tämän tyhjäksi ja siivottuun kuntoon.

Viitisen päivää netti vielä käytössä sitten 10pv syyskuuta saadaan nettiyhteys sinne kotiin. Palailen sitten jossain vaiheessa päivittelemään kuulumisia.

Yllätin meidän toisen kissan tänään nukkumassa tyytyväisenä lastenhuoneessa, olen välillä ihmetellyt meidän kissojen nukkumispaikkoja, kun vaikuttaisi hieman hankalalta toisinaan nuo mieltymykset...vai mitä mieltä ootte? :)

850467.jpg

Tässä toinen hassu..

850479.jpg

Tämä kisu on nykyisin mun äitini luona, mutta löysi myöskin lämpösiä nukkumispaikkoja..

850476.jpg