Vauvalla taitaa olla jonkin sortin masuvaivoja tullut, kun rassukka ei saa kunnolla päivisin nukutuksi, äheltää ja herää vähän väliä ja itkeskelee. Sääliksi käy pientä jos masussa vääntää. Ikää on tänään 2viikkoa ja kolme päivää, ja kovin on ihana pieni mies. Kantoliinassa olen nyt parina päivänä kanniskellut, siihen on nukahtanut heti ja tykännyt olla. Tänään näin kuumalla en viitsinyt liinaan laittaa kun oli niin älyttömän kuuma.

801726.jpg

Kokeiltu on uutta Tummy tubb-kohtuammettakin jonka ostin vauvalle, ja poika tykkäsi siinä kovasti kelliä ja nautti lämpöisestä vedestä. Taisipa melkein nukahtaakin siihen, ihana pieni ukko..

801735.jpg

Neulomiset on sitten jääneet hyvin vähälle vauvan synnyttyä..Vauvan peiton sain valmiiksi, sen jonka aloitin sillon päivää ennen synnärille lähtöä. Nyt pitää vielä jaksaa päätellä langat niin peitto on syksyksi valmiina odottamassa pinetä peiteltävää.

Isosisarukset ovat vauvasta edelleen iloisia. Aina kun joku kysyy, onko pikkuveli kiva niin on kuulemma :) Tykkäävät esitellä vauvaa, ja seuraavat imetystä ja vaipanvaihtoa. Aino varsinkin on hirmu avulias auttamaan ja tuomaan vauvalle tuttia, vaippaa tai ihan mitä vaan tarvitsee. Ihania äidin apulaisia ovat molemmat!

801759.jpg