On vähän päivitykset jääneet vähemmälle, on sen verran tekemistä näiden pienten kanssa, ettei koneella kerkiä paljon istuskelemaan. Vauvan kanssa on mennyt ihan mukavasti. Ensimmäisen viikon poika vaan oikeastaan söi ja nukkui, ei paljoa itkeskellyt. On meidän parhaiten nukkuva lapsi tähän mennessä ;)

Nyt on alkanut valvomaan pidempiä pätkiä, ja uni ei tule enää niin helposti. Tänäänkin oli aamupäivällä selvästi kovin väsynyt, mutta aina kun laski omaan sänkyyn nukkumaan, alkoi kohta itku ja syliin tai rinnalle piti päästä. Imuroidessa rauhottui sänkyynsä, on varmaan niin tottunut imurin mölinään jo masussa, että rauhoittaa tuttu ääni.

Poika on kyllä kovin ihana, olen ihan rakastunut tähän uuteen tyyppiin <3 Isosisaretkin hoitaisi niin kovasti vauvaa, ja ovatkin ottaneet tulokkaan vastaan oikein ihanasti. Pitävät sylissä ja pusuttelevat ja paijaavat, toisiaan sitten kiusaavat vähän väliä..tietävät että saavat huomiota sitten kun tekevät kiusaa, vaikka sitä huomiota yrittää antaa ihan muutenkin.

Koira ja kissatkin on suhtautuneet hyvin vauvan tuloon. Eivät ole minusta muuttuneet mitenkään ja koira käy vaan nuuhkimassa välillä ja yrittää nuolasta pusun vauvalle. Että ilmeisesti hyväksynyt uuden perheenjäsenen, kun on saanut olla ihan normaalisti mukana vauva-arjessa.

Äiti ja poika

783626.jpg