Laitetaanpa meidän tulevasta kodista muutama kuva tänne, enää 1,5kk tulevaan muuttoon. Kyllä sitä jo odotetaankin kovasti.

739438.jpg

739443.jpg

739455.jpg

Siinä ne meidän pienet isäntä ja emäntä häärää tulevalla kotipihalla. Sitten onkin iso piha!

Mulla on nyt ollut hetken aikaa salaisena haaveena toinen koira, samasta rodusta haaveilen edelleen eli whippetistä niinkuin tuo meidän Wilma on. Oon alkanut pikkuhiljaa tässä puhumaan miehelle vähän niinkuin ohimennen ajatuksesta miten kiva olisi kaksi koiraa juoksemassa pihalla, ja niistä olisi seuraa toisilleen, ja kun nuo vaan on niin ihania, ettei toinen olisi yhtään pahitteeksi sitten kun päästään sinne maalle, ja isompaan huusholliin..

Minun suureksi hämmästykseksi mies ei täysin tyrmännytkään tuota ajatusta, vaan jopa puhui ihan kun hankittaisiinkin sitten se toinen jossain vaiheessa. Todella hämmästyin, ja johan kerkesin ihan vaan huvikseni kasvattajien sivuilla käydä katselemassa olisiko pentuja tulossa tai suunnitteilla...No joo, ei me oikeasti nyt lähiaikana olla uutta pentua ottamassa, kun tuo ihmisvauvakin on syntymässä. Mutta haaveitahan saa olla ;) (ja ne on tehty toteutettaviksi..)