Laskettu aika se vaan lähenee, supistelee päivittäin, mutta ei ne johda edelleenkään mihinkään. Tänään on tullut harrastettua kolmea ässääkin..

Siivosin tänään oikein kunnolla, imuroin, pesin lattiat, pyyhin pölyt, pesin pyykkiä. Ruokaakin on tullut tehtyä ja ison kattilallisen keitin kiisseliä lopuista pakaste marjoista, kun sulatin pakkasenkin tänään. Jos vaikka huomena kerkeisin leipomaan sinne valmiiksi jotain herkkuja.

Neuloin vauvalle myssyn tytön päiväuniaikaan, ja huomena teen samaa sävyä pienet tumput vielä, on sitten lämmintä syksyksi.

Vaippakaapin järjestin yksi päivä, ja taittelin kaikki harsot valmiiksi vaipatusta varten. Laskeskelin, että vaippoja pitäisi olla nyt tarpeeksi. Kaikki on siis valmiina vauvaa varten, hoitoalusta ja pinnasängyn reunapehmustekkin ostettiin juuri, ja laitoin vauvan sängun jo valmiiksi odottamaan pientä. Kyllä sitä vauvaa jo odotetaankin kovasti, eipä tuohon laskettuun aikaan enää onneksi pitkä aika ole, vaikka voihan tämä toki ylikin mennä. Ei ainakaan vielä tunnu, että tällä olisi mitään kiirettä ulos, taitaa olla ihana paikka köllötellä ja tökkiä äitiä <3

729533.jpg Rv 39

P.s. Isi muuten tykkäsi kovasti saamastaan isyyspakkauksesta! Annoin sen viime viikolla, kun halusin nähdä miehen ilmeen tutkiessaan sitä. Ihanaa oli yhdessä hypistellä kaikkia pieniä vauvantarvikkeita!