Asunto saatiin myytyä viime viikolla. Onneksi meni nopeasti, ihanaa kun ei tarvitse enää stressata näytöistä ennen vauvan syntymää. Kaikki järjestyi hyvin ja vajaan kahden kuukauden kuluttua muutetaan omakotitaloon maalle! Ja sitä odotan jo tosi paljon.

Onhan se muuttaminen varsinkin pienen vauvan kanssa iso rumba, mutta palkitsee sitten kun saa tavarat paikoilleen ja alkaa muokkaamaan siitä meidän näköistä kotia. Mulla on ideoita vaikka millä mitalla toteutettavaksi sitten siellä uudessa kodissa. mietin jo maaleja, ja verhoja.

Käytiin Marimekon myymälässä yksi päivä ja katselin sieltä kappoja keittiöön ja eteiseen, ja miehen kanssa päädyttiin yhdessä musta/beige unikko kankaaseen, siitä saa kauniit kapat ja kun maalataan keittiön kaapistot vaaleiksi, niin sopii hyvin. Löydettiin cittarista ihanat Sara La Fountainin lautas-sarja, oli tosi kauniit lautaset, sellaiset meinattiin sitten hankkia hienoimmiksi astioiksi kun vieraiden kanssa syödään. Ne laitetaan saliin eli olkkariin vitriinikaappiin esille.

Myös muutama uusi lamppu pitää hommata, kun on suuremmat tilat kun nyt, ja varmaan mattoja pitää myös olla lisää. Siellä on aika tilava eteinen, johon olen haaveillut saavani sellainen pyöreän ison maton.

Kaikenlaista olisi kiva saada hankituksi sinne, kunhan nyt ensin päästään muuttamaankin..Ja iso inventaario pitää tehdä kun pakataan kamoja, nyt saa lähteä pois kaikki mitä ei olla aikoihin tarvittu. Ihan turhaa tilaa vaan vie jossain varastossa. Muutossa on se hyvä puoli aina, että tulee kunnolla siivottua ja katsottua mitä tarvitsee.