Toisistakin häistä selvittiin kunnialla :) Mies oli veljensä bestman, ja sillä tietysti meni koko päivä hoitaessa niitä vastuullisia tehtäviä. Minä olin tietysti lasten kanssa ja hienosti meni kirkossa ja juhlissa muutenkin. Olihan se meno vilkasta välillä, mutta eikai lasten kuulukkaan istua kiltisti vaan hiljaa paikoillaan..ei meidän ainakaan...

Tässä kaksi pientä juhlijaa niin hienoina

729542.jpg

Tässä löytyi ihania muurahaisia..

729543.jpg

Aino söi kirkossa tyytyväisenä rusinoita ;)

729545.jpg

Ei muuta kun napa täyteen keksejä ja muita herkkuja..

729546.jpg

Nyt voikin sitten huokasta helpotuksesta, kun ei ole enempiä häitä tiedossa lähiaikoina, kyllä kolmet oli jo aikamoinen määrä, varsinkin nämä viimeiset missä miehellä oli paljon hommia ja minä kaikista viimesimmilläni raskaana, mutta nyt voi huilahtaa!

Porvoossakin kerettiin käydä viime viikolla. Käytiin viemässä lapset eläin museoon (luonnonhistoriallinen museo), se on aika kiva paikka, ja lapset kun meillä rakastaa eläimiä ja kaikenmaailman ötököitä, niin tuo oli tosi mielenkiintoinen paikka, oltiin viime vuonna lasten kanssa ekaa kertaa siellä ja taitaa tulla jokavuotinen perinne.

Käytiin sen jälkeen Jokirannassa katsomassa veneitä ja syömässä jätskit. Sitten mentiin vielä vanhaan kaupunkiin kävelemään, ja ihailemaan vahanajan kauppoja, joista Riimikko on aina ollut minun suosikki, nyt ei tosin ostettu sieltä mitään, vaikka olis kyllä tehnyt mieli..

Käytiin Brunberilla ostamassa vähän namia, ja tässä sitä ollaan suut täynnä Brunberin Alku karkkeja..

729560.jpg

729561.jpg

Melkein ollaan vaan nyt kotosalla oltu, muutamassa sukulais paikassa käyty kylässä, mutta ei sitä tässä vaiheessa tule enää kauheasti lähdettyä mihinkään pidemmälle. Kirpparilla haluaisin viikonloppuna käydä, jos vaikka tekisi jotain kivoja löytöjä. Ja mökille mennään varmaan viikonloppuna käymään jos ei synnyttämään vielä pääse. Toivosin kuitenkin ihan pian alkavan tapahtumaan.