Nyt sain vihdoin valmiiksi sen aloittamani vauvan peiton. Siitä tuli ihan kiva, reunoista olisi pitänyt tulla kauniimmat, mutta ensimmäinen versio oli vähän harjoituskappale. Virkkasin reunat, ja muutamasta kohdasta jäi vähän turhan kireä, mutta hyvin tuota peittoa voi silti käyttää.

689117.jpg

Sain valmiiksi myös ne viimeiset vauvan hahtuva vaippahousut, silkkinauhaa menen tänään vielä ostamaan, että saan tehtyä niihin vyötäröön kiristysnauhan.

Uusia töitä

Aloitin eilen tekemään vauvalle vielä liinailu sukkia kantoliinailua varten, semmoiset pitkävartiset, ettei jalat palellu. Toinen on valmis, ja tänään teen toisen jos on aikaa jossain välissä.

Aloitin myös lopuista hahtuvista tekemään hoitoalustaa, tai lakanan suojusta, mutta lankaa pitää saada lisää, se loppui jo kesken.

Tänään oli tarkoitus mennä katsastamaan yksi lankakauppa, jonka bongasin kerran, millon en ehtinyt siellä käydä. Tänään olen menossa kaupungille alennusmyyntejä katsomaan, joten samalla reissulla meinaan katsoa nyt kaikki jutut mitä pitää muistaa hankkia.