Taas alkanut uusi viikko ja kovasti jo supistelee. Kipeitäkin suppareita tulee aika ajoin, ihan positiivistä että ei varmaan kauhean kauaa enää mene kun pieni päättää putkahtaa maailmaan. Ehkä pari viikkoa, jos sisarustensa kanssa päättää samalla viikolla syntyä, niinkun toivosinkin.

Tässä masukuvaa eiliseltä:

689096.jpg

 

On se ihanaa kun lapset odottaa vauvan syntymää kovasti. Isompi on sanonut hoitavansa vauvaa, ja pyyhkii kuulemma puklaukset vauvalta, ihana pieni isoveli! Nuorempikin puhuu vauvasta, jännä nähdä sitten miten reagoi kun vauva oikeasti tulee kotiin.

Sairaalakassia pitäisi alkaa pakkailemaan pikkuhiljaa. Isyyspakkaus on hyvällä mallilla, muutaman jutun haen vielä tänään kaupasta, sitten laitan kuvan valmiista pakkauksesta. Sitä on ollut tosi ihana tehdä, saa mieskin jotain yhteistä vauvan kanssa, kun ennen on aina otettu äippäpakkaukset.

Viime viikolla oli viimeinen lääkärikäynti, ja kaikki oli kunnossa. Kohdunsuu olikin jo pehmentynyt, ja vähän auennut, mutta vauva ei ollut vielä kiinnittynyt. Painokin oli tippunut melkein kilon (-900g), joka oli erittäin positiivista. Mulla kun tuota painoa on kertynyt taas aika paljon..Nyt olen jättänyt vaan liiat herkut pois ja lisännyt kasvisten määrää. Ja säännölliset ruoka-ajat, etten napsi vähän väliä jotain hyvää kaapista..

Kaikki siis hyvin, hyvillä mielin eteenpäin!