Ulkohommia riittää tälle viikonlopulle. Terassi pestiin ja se pitää vielä maalata puuöljyllä. Eilen ajettiin nurmikko, ja siistin kukkapenkkejä. Huomena meinasin hakea kesäkukkia penkkiin ja amppelin etupihalle.

Rännit mies meinasi pestä ja ikkunatkin kaipaa pesua. Kaikenlaista hommaa kasaantuu, ja nyt kun ei ollut muita suunnitelmia tälle viikonlopulle, niin oli kiva kun saa omaakin pihaa laitettua kivemman näköiseksi. Mies lähti mökille viemään talvikamoja säilytykseen navettaan, sinne lähti pulkat, rattikelkka, liukurit ja isot lapiot. Hyvä niin saa vähän tilaa tuonne meidän pieneen varastoon.

Eilen tuli katottua taas "Olet mitä syöt"-ohjelma, ja kuinka ollakkaan taas yritän pitää terveellistä linjaa meidän perheen ruuissa. Enemmän niitä kasviksia ja hedelmiä, niitä meillä syödään välillä ihan liian vähän.. Nyt kun tuli aamulla käytyä isoilla ruokaostoksilla, niin tulihan ostettua terveellisesti, ja luomuakin ostin. Kasvisruokia yritän tehdä enemmän ja palauttaa niitä muistiin, kun aikanaan olen ollut 8v kasvissyöjä, sitten Ainon raskausaikana sorruin lihaan ja siitä lähtien olen ollut taas sekaruuan syöjä. Mieskin on ollut aina innostunut kasvisruuista, mutta lapset meillä on hirmu nirsoja uusia ruokia ja varsinkin kasvisversioita kohtaan, ja se on aika rasittavaa..

646362.jpg

Tässä muutamia mun parhaita keittokirjojani

Tässä kuva eiliseltä illalta, tyttö pieni oli tullut sängystä pois kun piti olla nukkumassa, ja kun tulin katsomaan lastenhuoneeseen, niin neiti nukkui tyytyväisenä rakas koira pehmolelu kainalossa keskellä lastenhuoneen lattiaa..näinkin voi siis käydä ;) Suloista, eikö vaan!

646365.jpg