Aamu alkoi aika ikävästi, nimittäin oksensin muutaman kerran ja olo oli aika huono. En tiedä johtuuko helteestä, vai kun maha oli ihan tyhjä, toivottavasti ei ainakaan ole mahatautia. Nyt olen pystynyt syömään jo, mutta ei mikään maailman paras olo kuitenkaan vielä, vähän semmoinen heikko olo.

Laitoin miehelle aamulla viestin, että jos tää menee pahemmaksi niin saa tulla kotiin hoitamaan lapsia, mutta ei ole vielä tarvinnut tulla vaan pärjään ihan normaalisti. Tosin aamulenkille ei menty, pihalla ollaan vaan oltu.

Pihalta löytyikin sitten mukava tuttavuus, joka ollaan nähty kyllä ennenkin. Nimittäin siili ystävämme tuli aidan takaa kuononsa kanssa haistelemaan, ilmeisesti kissojen ruoka tuoksui sen nokkaan kun kissat on tarhassa ja niillä on kupissa ruokaa. Siili tuli aidan pienestä verkosta läpi, ja meni koristekivi kukkapenkkiin, annoin sille siihen nenän eteen kourallisen kissan raksuja, ja heti näytti kelpaavan oikein antaumuksella, kun popsi niitä. Löydettiin lasten kanssa iso kastemato mullasta ja annettiin sekin siilille, ja sehän oli vasta herkkua :)

643961.jpg

643963.jpg

Ja kun oli mutustettu iso kasa ruokaa, meinasi tulla ongelma ulospääsyssä..

643966.jpg

..mutta vihdoin massu antoi myöten ja siili pääsi jatkamaan matkaa :)

Kissat katseli ihmeissään tuota pientä tuhisevaa mönkijää tarhasta..

643977.jpg

Ollaan oltu siis enimmäkseen tänään vaan omalla pihalla. Mutta siinäkin riittää lapsilla paljon ihmeteltävää erilaisista pienistä  ötököistä ja mehuhetkiä pidetään usein näin kuumalla

643974.jpg

Kerättiin eilen lenkillä ihana lupiini/koiranputki kukka kimppu, joka pääsi terassin pöytää koristamaan

643975.jpg

Minun tekemät salaatti istutuksetkin on alkaneet itämään, kasvaisipa vaan nopeasti niin pääsee maistamaan..

643976.jpg