Aamu alkoi siivouksen merkeissä. Piti imuroida, pestä lattiat, ja pestä pyykkiä. Ruokaakin oli tehtävä valmiiksi ennen uloslähtöä. Oltiin sitten viemässä koiraa aamulenkille jo puoli yhdeksän jälkeen. Lenkki tehtiin taas pitemmän kaavan mukaan, ihme että jaksan vielä lyllertää tämän masun kanssa, mies aina ihmettelee että vieläkö jaksan tehdä sen tietyn lenkin. Mutta kai se kroppa siten ilmottaa kun ei jaksa enää.

Tuotiin koira kotiin  ja mentiin puistoilemaan. Tänään oli tosi vilkasta leikkipuistossa, ihana ilma tuo paljon ihmisiä ulos. Kun tultiin kotiin, oli kiire saada perunat kiehumaan, uunikala olikin jo onneksi valmista. Syötiin hyvällä ruokahalulla ja tyttö menikin heti nukkumaan. Pojan kanssa mentiin terassille, ja istutin kahta eri salaattia (rucolaa ja keräsalaattia) ruukkuihin. Istutin myös kesäköynnöskukan siemeniä kukkapenkkiin ja toivottavasti ne lähtisi nätisti kasvamaan sellaista tukiristikkoa pitkin.

Nypin rikkaruohoja kukkapenkistä ja poika tutki innoissaan kaikenmaailman ötököitä ja kastematoja. Koirakin tuli terassille makoilemaan auringossa. Oli kyllä niin ihana auringonpaiste, vaikka muuten olikin tuulinen päivä, niin tuossa meidän omalla pihalla on niin suojaisaa ettei ollut yhtään viileää.

Aino heräsikin melko pian päikkäreiltä, ja raahasin leikkimökistä talven jäljiltä puutarhakalusteet ja pesin pöydän ja tuolit. Syötiin välipalaa ulkona, ja sen jälkeen vietiin koira pienelle lenkille. Tultiin kotiin ja odoteltiin isiä pihalla. Mies tuli töistä ja ajoi nurmikon, tulipa taas kovin siistinnäköinen pihamaa!

Ilta menikin ruokaa tehdessä ja lasten iltatoimissa. Mies lähti kuuden jälkeen Helsinkiin kruisingeihin kaverinsa kanssa, ja tulee vasta myöhään kotiin. Huomena ollaan menossa Ikeaan ja Jumboon. Iltapäivällä mennään sitten mökille ja tullaan yöksi kotiin. Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä Korkeasaareen päiväksi, kun mun pikkusiskokin tulee meille silloin yöksi. Mukava viikonloppu siis tiedossa!

Tässä vielä kuvia eiliseltä:

Tässä meidän oma Tarzan!

629910.jpg

Voisiko prinsessa osata enää enempää poseerata..? ;)

629918.jpg

Elämän suuria pieniä ihmeitä -leppäkertut!

629935.jpg

Minun kukkia etupihalta

629937.jpg

629960.jpg