Huh mikä helle. Ihanaa kun on kesä, mutta kyllä tämä kuumuus mua ottaa aika koville tämän masun kanssa. Oon ihan poikki, ja nyt ollaan kaiken lisäksi herätty aamuisin puoli kuudelta..pikkuisen väsyttää kun poika ei edes suostu päivällä enää nukkumaan. Illalla menevätkin onneksi puoli kasilta sänkyyn. Itekkin olisin melkein valmis siihen aikaan menemään sänkyyn.

Lauantaina

oltiin aamusta Ikeassa ostoksilla, ja sieltä löytyi mukaan:

-Kaksi vaaleanpunasta lelulaatikkoa kansilla

-Kori langoille

-Lapsille omat yövalot (Aleksille vihreä leppäkerttu ja Ainolle vaal.punanen kukk)

-Paistinpannu

Sen jälkeen käytiin äkkiä vielä Jumbossa ostamassa Aleksille uudet aurinkolasit H&M:ltä, kun vanhat meni rikki..Käytiin samalla Spice Icessa jätskillä. Minä kävin vielä cittarissa tekemässä vähän viikonlopun ruokaostoksia. Kotiin tultiin tuomaan tavarat, ja syötiin ruokaa. Aino nukkui päikkärit ja keskusteltiin miehen kanssa kaikenlaisia asioita siitä mahdollisesta muuttamisesta.

Lähdettiin mökille ja koirakin pääsi mukaan. Upea ilma oli olla ulkona, koira juoksi kahden muun koirakaverinsa kanssa itsensä varmaan ihan läkähdyksiin, kun koko ajan piti vaan haastaa leikkimään. Illaksi tultiin kotiin ja lapset oli ihan naatteja ja nukahti nopeasti, samoin koira ja mekin.

Sunnuntai

Mun pikkusisko tuli meille yöksi. Lähdettiin aamusta Korkeasaareen, ja kiva päivä oli. Oli kiva ilma, ja kun merellä tuuli niin ei tullut liian kuumakaan. Syötiin siellä eväitä ja aika paljon näkyi eläimiä.

635443.jpg

635446.jpg

635447.jpg

Tänään

Aamulla tehtiin pitkä lenkki ennen kun oli kovin kuuma. Oltiin paljon pihalla, ja syötiin ulkona. Kun Aino meni nukkumaan laitoin Aleksille uima-altaaseen vettä ja sai ekan kerran tänä kesänä plutia vedessä ulkona. Kun Aino heräsi, niin heti kirmasi uimaan :)

635449.jpg

Mun äiti haki siskon kotiin, ja toi jätskiä. Sillähän me heti herkuteltiin, sitä voisi syödä vaikka kuinka paljon näin kuumalla ilmalla, ainakin minä.. Äiti toi tullessaan kassillisen dublolegoja, ja siellä oli seassa vanhoja pikkuautojakin ja hiekkaleluja ja leikkiastioita. Ihania 30v vanhoja hyvin säilyneitä leluja! Äiti oli saanut ne miehensä veljeltä, kun oli löytänyt ne jostain vintiltä, mielleäni otin ne lapsille vastaan ja nuohan tykkäsivät!

Mies kävi tänään kahdessa eri kiinteistöfirmassa kyselemässä tuosta meidän asunnon myymisestä ja keskiviikkona meille tuleekin välittäjä sitten arvioimaan asuntoa. Jos vaikka jo tässä kuussa laitettaisiin sitten myyntiin asunto, jos  hyvin käy niin ostajat olisi löytynyt jo ennen vauvan syntymää. Toivotaan nyt että asunto menee kaupaksi ja hyvällä hinnalla.