Eilen aloin neulomaan Ainon nukelle kaulaliinaa..no, jostain kumman syystä siitä tulikin liian leveä nukelle, joten sen saa Aino itse tai minä. Värinä ihana vaalean punainen, joka loppui kesken, ja eilen kun kävin cittarissa lankaosastolla ei enää ollut sitä lisää. Odotan että löydän sitä jostain muualta, ja teen sitten loppuun.

Ostin valkoista, vaaleaa roosaa ja Novitan Nalle colori vaal.punaista lankaa. Ja kolmosen neulepuikot ja 3,5 virkkuukoukunkin. Illalla aloitin vähän matkaa Ainon nukelle kaulaliinaa (uusi yritys..) ja nyt sain sopivan kokoisen siitä. Tein sen sillä colori langalla, kivan värinen tulee :) Lapset kun meni äsken päikkäreille aloin jatkamaan sitä, mutta nyt en kyllä saa mitään aikaseksi kun avasin koneen..

Teen tuosta langasta nukelle vielä uudet tumput ja jos sen myssyn yrittäisi myös tehdä, ja töppöset olisi kivat. Vauvallekkin teen vielä jotain lämmintä syksyksi, mutta en löytänyt kivan väristä lankaa.

Pitää päästä johonkin kunnon lankakauppaan, tuolla cittarissa oli ainakin aika huonot valikoimat, ja monet puikkokoot oli loppu.

Tässä eilisen ostosreissun tuloksia:

577466.jpg