Tänään pitää muistaa ottaa se uusi masukuva! En tiedä aina onko nämä supisteluja vai punkeeko vauva vaan niin voimakkaasti itseään masusta läpi, että kiristää välillä todella paljon. Ihan mahdoton vempula siellä taitaa olla, kova on tosiaan liikkumaan. Tässä vaiheessa pystyy vielä kuitenkin niin nauttimaan noista liikkeistä ja kaikesta mitä hän siellä touhuaa.

Meille tuleekin eteen turvakaukalon hankinta sittenkin. Mies kävi eilen niitä jo katselemassa, mutta vielä on vähän auki että mikä se sitten tulee olemaan. Ehkä kätevin olisi se Cragon autobaby, jossa on telakka joten ei tarvitse niitä turvavöitä aina hilata kolmen istuimen kanssa takapenkillä.

Ja vaunuasia on toinen mikä on hankintalistalla, mutta ei ole edistynyt asia mihinkään suuntaan, paisti onneksi äitiysavustus tuli tänään tilille ja se raha käytetään turvakaukaloon tai vaunuihin. Yhdistelmävaunut luultavasti ostetaan käytettyinä ja kaukalo uutena, ehkä.

Olen laittanut vaippakaapin ja vauvan vaatekaapin jo melkein valmiiksi. Pesin jo vaatteet, ja loput vaatteet saan takaisin kaverilta kun synnytys tulee ajankohtasemmaksi, hyvä laittaa kiertoon noita vaatteita, ei vie omissa nurkissa sitten koko aikaa niin paljon tilaa. Muutaman kestovaipan saatan ostaa vielä lisää, s-koon muotoon ommellut vaipat on kuitenkin helppoja käyttää, vaikka Ainon vaipatin melko pitkään ihan harsoilla ja kuorilla. Mutta kyläillessä varsinkin nuo sisävaipat on käteviä, joten niitä saa muutama vielä olla lisää. Voisin vaipoista joku päivä ottaa kuvaa, kunhan muistan.