Rv 28+4

Kohta se rv 30 jo häämöttää! Upeaa kun aika menee eteenpäin, ja tuntuu todella että se aika on mennyt äkkiä tämän kolmanne odotuksessa. Uutta masukuvaa pitäs muistaa ottaa pikkuhiljaa, on varmaan taas kasvanut edellisestä kerrasta aika paljon. Neuvola lääkärikäynnillä oli tullut tähän mennessä eniten painoa mitä koskaan aiemmin tämän aikana, vähän alle kilo viikossa... En jaksa stressata siitä painosta, kylläs sitä kerkiää taas miettimään sitten synnytyksen jälkeenkin ..

Tänään tuli postissa kestovaippakaupasta tilaamani pakettin, ja siellä oli ihana pieni vaippa! Niitä meinaan varmasti ostaa vielä muutaman lisää, eivät meinaan olleet kalliita ja ihanan pehmeitä ovat.

Vauva liikkuu tosi paljon, välillä tuntuu että punkeaa peppua kyljestä läpi. Möyrii vähän väliä, mutta onhan se ihanaa kun tuntee noita liikkeitä. Silittelen masua usein, ja yritän nauttia tästä raskaudesta niin paljon kun pystyn. Tiedän että mun tulee tätä aikaa taas jossain vaiheessa ikävä, ja toivon että tämä ei ole meidän viimeinen lapsi, mutta vaikea tuota elämää on etukäteen päättää.